Ik maak portretten in opdracht.

Laat een portret maken!

Ik maak portretten in opdracht. Laat daarom een portret maken om een mooie plaats te krijgen aan de muur bij u thuis. Ik teken ze in hun spel. Ik kan zelf foto’s van uw kind maken om ze daarna te tekenen of te schilderen. Kom met uw kinderen naar mijn atelier en laat ze even tekenen en schilderen terwijl ik er foto’s van maak. 

 We maken er een gezellig uitje van. Zo kan ik ze tekenen of schilderen in hun bezigheid en spel. Ik teken met houtskool, krijt en potlood op een goede kwaliteit papier. 

Ik schilder op linnen met acrylverf en olieverf. Iedereen heeft weer andere wensen, de een wil een grote tekening, de ander een klein schilderij.

U heeft zelf al foto’s gemaakt en die zijn van een goede kwaliteit? Dan ga ik meteen aan de slag met de tekening of het schilderij. Wilt u een schilderij of een tekening van uw kind of kleinkind laten maken neem dan contact met mij op.

Holger en Amani, 2009, houtskool op papier, 70 x 100 cm

Laat een portret van uw huisdier maken!

Bent u ook zo dol op uw huisdier? 

Uw huisdier in een karakteristieke houding, bezig met zijn of haar favoriete speeltje of spelend met een ander. Ik maak er een mooi portret van om in uw huiskamer een mooie plaats aan de muur te krijgen!