Maak een schilderij als personeeluitje

Een origineel uitje voor het team waarmee je werkt.

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor je personeelsuitje? Kom dan in mijn atelier een schilderij maken als personeelsuitje. Je maakt kennis met de creativiteit van je collega’s en met die van jezelf.

Als je er een leuk origineel uitje van wil maken maak dan een Picasso, Matisse of Gauguin met acrylverf op doek. Onder begeleiding van een professionele kunstenaar maak je gezamenlijk met acrylverf meerdere schilderijen.

Als je een uitje wilt boeken vul dan het formulier in onderaan deze pagina of bel mij op: 06 15 20 40 41

maak een schilderij als personeelsuitje21-02-2022 3

Boek het maken van een schilderij als personeelsuitje ruim van te voren.

Als je bij mij een schilderij wilt maken als personeelsuitje boek dan minimaal een paar weken van te voren.

Ik geef de workshops voor teamuitjes in mijn eigen atelier. Voor het maken van de diverse schilderijen is verf en doek nodig dat ik vaak nog moet inkopen. Ik kan in mijn atelier les geven aan maximaal 8 deelnemers.

 

Wat voor schilderij maak je tijdens het personeelsuitje.

Je hoeft niet als Rembrandt te kunnen tekenen en schilderen, je maakt een schilderij om leuk iets te doen met je collega’s. We beginnen met het opzetten van een basiskleur op het doek. Daarna kun je door diverse kunstboeken en foto’s in het atelier bladeren voor onderwerpen om te schilderen. Ook kun je foto’s van te schilderen onderwerpen meenemen. 

Draag oude kleren in mijn atelier tijdens het teamuitje

Hoewel het een uitje is, kom je wel een schilderij maken. Daar komen vlekken van! Omdat acryl opdroogt tot een niet uit te wissen laag plastic kun je het beste oude kleding dragen waarvan het niet erg is dat er een verfvlekje op komt. Er zijn in het atelier schorten aanwezig maar een ongelukje zit in een klein hoekje.

Wat betaal je voor het maken van een schilderij als personeelsuitje?

Voor 1 dagdeel schilderen in mijn atelier betaal je € 35,75 per persoon.

Als je een uitje wilt boeken vul dan het formulier in onderaan deze pagina of bel mij op: 06 15 20 40 41

Geef hier aan met hoeveel deelnemers u komt.